Despre noi

SC GALS BUSINESS TRANIDG SRL este o societate comerciala ce are obiect principal de activitate vanzarea online prin intermediul  magazinelor specializate. GALS business tranding a luat nastere in urma dorintei celor doi manageri ai sai de a imbunatati calitatea retailului virtual, de a creste profesionalismul acestei piete de desfacere in continua si fulminanta dezvoltare; si tocmai pentru ca noi intelegem nivelul de crestere a acestui sector reusim sa patrundem cu succes in tot mai multe domenii si sa cuprindem o cat mai vasta gama de produse,indiferent de aria din care provin.

SC GALS business trading SRL este  firma cu personalitate si identitate conturate in cadrul vanzarilor on line, ce isi adapteaza continuu politica in domeniul dezvoltarii strategice a afacerii si viziunii novative manageriale, pentru care brandul GALS trebuie sa se confunde  cu certitudinea calitatii totale. Politica S.C. GALS business trading S.R.L. este predilect orientata spre client si se centreaza in mare parte pe calitatea absoluta a serviciilor prestate / produselor furnizate, ceea ce implica si garantia dezvoltarii afacerii in conditiile respectarii angajamentului social al firmei, implicit a datoriei de onoare, de inalt spirit civic.

Personalul SC GALS business trading  SRL are ca obiectiv prioritar aducerea cumparaturilor on line la un nivel de accesibilitate natural oricarei categorii de clientela si transformarea acestui tip de trading in principala modalitate de achizitie de produse a maselor.

Viziunea societatii noastre se reflecta cel mai bine chiar in magazinele noastre specializate, in profesionalismul serviciilor oferite si nu in ultimul rand in rapiditatea dezvoltarii ariei noatre de activitate.